الجلاش باللحمة المفرومة
الجلاش باللحمة المفرومة
المقادير :
نص كيلو لحمة مفرومة معصجة
ورقة جلاش نصف كيلو
كوب لبن
بيضة
فطعة زبدة كبيرة
ملعقة دقيق
المقادير :
نص كيلو لحمة مفرومة معصجة
ورقة جلاش نصف كيلو
كوب لبن
بيضة
فطعة زبدة كبيرة
ملعقة دقيق
الطريقة :
نجيب صنية و ندهنها زبدة و نرش حبة دقيق
و نبدي نحط طبقة طبقة من الجلاش او طبقتين طبقتين
و كل طبقة نحطها من الجلاش ندهنها بالزبدة
و اول ما نوصل لنص المقدار من الجلاش نحط اللحمة اللي عصاجنها قبل كدة
و نكمل باقي مقدار الجلاش بعد ما حطينا اللحمة
بعد ما نخلص كل ورق الجلاش نبتدي نقطع الصنية حسب الطلب
نجهز كوب لبن مع بيضة و نضربهم مع بعض
بعد مانقطع الصنية نحط عليها كوب اللبن المضروب بالبيضة
ندخلها الفرن 20 دقيقة تقريبا
وبالهنااا والشفاااا
from مطبخ منال الكومى http://ift.tt/1XcqGM6
via IFTTT
ليست هناك تعليقات