أخبار الموقع

لفائف الجلاش باللحم المفروم والبطاطس البوريه

لفائف الجلاش باللحم المفروم والبطاطس البوريه
المقادير:
لفة جلاش اى نوع
لحمة مفرومة معصجة

بطاطس مسلوقة و مهروسه (بوريه)وعليها شوية بقدونس مفروم
نصف كوب حليب
1 بيضة مخفوقة مضاف اليها ملح وفلفل


الطريقة:
افردى 2 شريحة جلاش فوق بعض
قومى بوضع اللحم المفروم المعصج فى منتصف الجلاش
وضعى فوقة البطاطس البوريه
احكمى اغلاق الجلاش من اليمين و اليسار جيدا كما بالصورة
وضعى الكميه فى صنيه مدهونه بالسمنة
ثم اسقى اللفافات بالحليب
اخفقى البيضة فى طبق ثم ادهنى بها اللفافات
و ضعى الصينيه بالفرن حوالى من 20 الى 30 دقيقة
ثم على الشوايه دقيقتين.

ليست هناك تعليقات