أخبار الموقع

طريقة عمل كبدة الفراخ بالبصل

الطريقة المميزة لعمل كبدة الفراخ بالبصل



المقادير كبدة الفراخ بالبصل :

1/2 كيلو كبدة فراخ . 
بصلة كبيرة مقطعة . 
1/4 كوب زيت . 
ملعقة كبيرة سمنة . 
حبة طماطم مقطعة . 
حبة فلفل اخضر مقطعة . 
ملح / فلفل اسود / بهارات . 
ثوم مفروم .


طريقة تحضير كبدة الفراخ بالبصل:

- نغسل الكبدة بالملح والدقيق ، ثم تشطف جيدا ، ثم تقطع الى مكعبات صغيرة . 

- نحمر البصل فى السمن والزيت ، ثم نضيف الثوم المفروم ونقلبهم جيدا ، ثم نضيف الكبدة ونقلبها على نار متوسطة . 

- نضيف الملح والفلفل والبهارات ، ثم نقلب جيدا ونضيف الطماطم والفلفل .

ليست هناك تعليقات