طريقة عمل كبدة الفراخ بالبصل
1/2 كيلو كبدة فراخ .
بصلة كبيرة مقطعة .
1/4 كوب زيت .
ملعقة كبيرة سمنة .
حبة طماطم مقطعة .
حبة فلفل اخضر مقطعة .
ملح / فلفل اسود / بهارات .
ثوم مفروم .
بصلة كبيرة مقطعة .
1/4 كوب زيت .
ملعقة كبيرة سمنة .
حبة طماطم مقطعة .
حبة فلفل اخضر مقطعة .
ملح / فلفل اسود / بهارات .
ثوم مفروم .
طريقة تحضير كبدة الفراخ بالبصل:
- نغسل الكبدة بالملح والدقيق ، ثم تشطف جيدا ، ثم تقطع الى مكعبات صغيرة .
- نحمر البصل فى السمن والزيت ، ثم نضيف الثوم المفروم ونقلبهم جيدا ، ثم نضيف الكبدة ونقلبها على نار متوسطة .
- نضيف الملح والفلفل والبهارات ، ثم نقلب جيدا ونضيف الطماطم والفلفل .
ليست هناك تعليقات