أخبار الموقع

البطاطس البورية بحشوة البسطرمة.

البطاطس البورية بحشوة البسطرمة.

المقادير :
نصف كيلو بطاطس-
ربع كيلو بسطرمة-
معلقتين زبدة-
ربع كوب حليب
-رشة ملح
ملعقة صغيرة فلفل اسود
-بيضتين
كوب جبنة موتزاريللا


الطريقة :
اسلقى البطاطس جيدا ثم تقشر و تهرس وقلبيها مع الزبدة الطرية والحليب والبيض والملح والفلفل وفى صينية افردى نصف كمية البطاطس ورصى شرائح البسطرمة عليها ثم ضعى باقي كمية البطاطس وترش جبنة الموتزاريللا على الوجه و تدخل فى فرن ساخن لمدة نصف ساعة إلى 45 دقيقة وتقدم.

وبالهنااااااوال
شفاااااا


from مطبخ منال الكومى http://ift.tt/1rxwaVe
via IFTTT

ليست هناك تعليقات