أخبار الموقع

البطاطس المقلية المقرمشة


البطاطس المقلية المقرمشة


المقادير :
حبات بطاطس
كوب خل ابيض
شويه ملح (بس مش كتير )
زيت للقلى


الطريقة:
تجيبي البطاطس وتقشريها وتقطعيها اصابع وبعدين اثناء التقطيع حطي حلة بها ماء ومقدار مناسب من الملح على
النار ولما تغلي الميه تضعي عليها كوب خل ابيض
وتضيفي البطاطس وتتركيها لمده خمس دقايق تغلي
بعدين تصفينها من الماء جيدا وتسخني الزيت وتقليها عادي
هتاخذ وقت اطول شويه من العادي في الزيت
لاكن لا تنتظري حتى تاخذ لون احمر
طلعيها وهي شبه صفراء هتلاحظي انها هتكون مقرمشة جدا من الخارج وبنفس الوقت طريه من الداخل

يعني لو تركتيها لتاخذ اللون الاحمر او الذهبي الداكن هتطلع طريه زياده عن اللزوم وتقدم


وبالهناااا والشفااا

ليست هناك تعليقات