وراك الفراخ بالليمون
وراك الفراخ بالليمون
المقادير :
وراك دجاج
_بصله مفرومه
_ فلفل رومي مفروم
_ طماطم مقطعه حلقات
قرفة و رشة جوزة الطيب
علبة زبادى
نصف كوب عصير ليمون
3معالق كاتشب
معلقة مسطردة
_ سمسم
_ زيت زيتون
ملح وفلفل اسود
الطريقة :
تنظف الوراك جيداً
بالماء والملح والدقيق
أتركي الوراك في الملح لحد ما تجهزي التدبيله
ضيفي البصله المفرومه والفلفل الرومي والليمون
والملح والفلفل الاسودوالسمسم والمسطردة والكاتشب والبهارات والليمون.والزبا دى فى الخلاط يتطحنوا ثم وقلبيهم جيداً
وتبليها فى الاوراك وتسبيهم لمدة 5ساعات فى التتبيلة ويفضل ليلة بالثلاجة ثم تضعيهم في صينيه بالخلطه وضعي قليل من الزيت ضعي الصينيه على النار الهادئه ولما الوراك تنزل
مايتها وتشربها ضيفي قليل من الماء لحد ما يتم النضج
تماماَ
وبعد كدا دخليها الفرن وحمريها
وخرجيها في الطبق وتزين بالبقدونس
وبالهنااااا والشفااااا
المقادير :
وراك دجاج
_بصله مفرومه
_ فلفل رومي مفروم
_ طماطم مقطعه حلقات
قرفة و رشة جوزة الطيب
علبة زبادى
نصف كوب عصير ليمون
3معالق كاتشب
معلقة مسطردة
_ سمسم
_ زيت زيتون
ملح وفلفل اسود
الطريقة :
تنظف الوراك جيداً
بالماء والملح والدقيق
أتركي الوراك في الملح لحد ما تجهزي التدبيله
ضيفي البصله المفرومه والفلفل الرومي والليمون
والملح والفلفل الاسودوالسمسم والمسطردة والكاتشب والبهارات والليمون.والزبا
وتبليها فى الاوراك وتسبيهم لمدة 5ساعات فى التتبيلة ويفضل ليلة بالثلاجة ثم تضعيهم في صينيه بالخلطه وضعي قليل من الزيت ضعي الصينيه على النار الهادئه ولما الوراك تنزل
مايتها وتشربها ضيفي قليل من الماء لحد ما يتم النضج
تماماَ
وبعد كدا دخليها الفرن وحمريها
وخرجيها في الطبق وتزين بالبقدونس
وبالهنااااا والشفااااا
ليست هناك تعليقات